top of page
IMG_1967.webp

Bodnár Vivien vagyok, végzett szoptatási tanácsadó, két gyerekes anyuka. Nekem sem ment egyszerűen a szoptatás kezdete egyik gyermekemmel sem. Ekkor találtam rá egy támogató csoportra, akik rengeteget segítettek, melynek azóta is tagja vagyok. Azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a csoportba érkező anyukáktól, és elvégeztem a szoptatási tanácsadó képzést. Jelenleg az IBCLC vizsgámra készülök, hogy egy még szélesebb körben tudjak a hozzám forduló édesanyáknak segíteni.
 

Miben más az én online tanácsadásom, mint a többi? Kétgyerekes anyukaként tapasztalatból tudom, hogy sokszor az egyszeri alkalom nem elég. A napi teendők mellett, ha esetleg két-három gyermeked van, kitartani a szoptatás mellett, ha nehézségekkel küzdesz, bármennyire is szeretnéd, sokszor sajnos nem könnyű. Ezért hoztam létre különböző csomagokat, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. A videokonferencia után lehetőséged lesz kapcsolatban maradni velem.

Ha:

  • elakadtál,

  • apróbb kérdésed van,

  • legszívesebben feladnád de szíved mélyén tudod, hogy ha kitartasz az a legjobb a babádnak és neked is,

én ott leszek melletted és fogom a kezed.

Rendszeresen ellenőrizzük, hogy az elején kidolgozott megoldás működik-e nálatok, újra kell-e gondolni, szükség van-e esetleg más opciókra is. Gyakorlati segítség mellett, az érzelmi támogatás is fontos, hiszen sokszor pont ez hiányzik, hogy valaki bíztasson, higgyen benned és kevesebb legyen a mentális teher és csak rád és babádra koncentrálj és élvezni tudd ezt a gyönyörű időszakot.

 

Fontos, hogy a szoptatási tanácsadó, védőnő és az orvos tudjanak egymás javaslatairól, munkájáról. Együttműködjenek, és segítségükkel közösen támogassák az édesanyát. Az orvos és védőnő munkája nem helyettesíthető a szoptatási tanácsadóval.

bottom of page