top of page

Így segítek neked:

Szoptatásra felkészítő online workshop

Nap, mint nap tapasztalom, hogy a legtöbb szoptatási probléma megelőzhető lenne, ha az édesanya hiteles információ birtokában lenne. Ha már a szülés előtt tudná és értené teste működését. Nem hinne a tévhiteknek, egy-egy tanács nem tudná kibillenteni magabiztosságából, csak magára és babájára figyelne, nem pedig az órát nézné, hogy lehet-e már újra szoptatni, hiszen alig egy órája szopizott a baba.

Ezért raktam össze ezt a workshopot. Hogy ezzel segítselek a gyermekágyi időszakban. Hogy ne akkor kelljen kihámozni innen-onnan mi is okozza a problémátokat. Ne akkor bánkódj, hogy nem ragaszkodtál ahhoz, hogy veled legyen a kisbabád a kórházban.

Készülj fel előre, indulj lépéselőnyből!

workshop.png
Image by Camylla Battani

Várandós tanácsadás

Alig várod a babád érkezését és szeretnél szoptatás témában is felkészült lenni? ​

Olvasd el, hogyan tudok neked segíteni, mit kínál az egyéni szoptatásra felkészítés!

Megszületett már a kisbabád, de nem megy minden olyan könnyen? Esetleg hónapokig tartó sikeres szoptatás után változott valami és nem tudod, hogyan tudnád helyrehozni? 

 

Olvasd el, hogyan működik nálam egy tanácsadás, hogyan tudok neked segíteni.

Smiling Baby

Szoptatási tanácsadás

Anyukák véleménye

Első babás anyukaként a kórházból hazatérve számos kérdés merült fel bennem a szoptatással kapcsolatban. Miután az interneten található információk tömkelege között teljesen elveszve éreztem magam, felkerestem Vivit. Beszámoltam neki a nehézségekről, aggodalmaimról, illetve a kérdéseimet megbeszéltük, majd ő további kérdéseket tett fel. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyi mindentől függ a szoptatás sikeressége, öröme. Segítségével a szoptatás ma már gördülékenyen megy, a kisfiam szépen gyarapodik. Ha további kérdésem, kételyem lenne, csak őt keresném fel.

Zsófi

Cikkek szoptatás témában

Kezdőlap: Inicio

Itt megtalálod a segítséget, amire szükséged van!

Várandós vagy és nem tudod hogyan készülj a szoptatásra? Vagy már megszületett a babád de segítségre van szükséged? Vagy csak egy apró konzultációt tennél, hogy megbizonyosodj róla, jó úton jársz? Bármelyik is legyen a te helyzeted, tőlem megkapod a segítséget, amire szükséged van, anélkül, hogy elhagynád az otthonod. Online tanácsadás során megkeressük a probléma gyökerét, és kidolgozzuk rá a megfelelő megoldást.

Bodnár Vivien.jpg

Mindig is szerettem volna szoptatni, de úgy gondoltam még akkor, hogy vagy tudok, vagy nem. Az, hogy tudok de göröngyös lesz az út eleje, és ez ellen tudok és kell is tennem, álmomban sem gondoltam volna. Ma már teljesen másképp látom a dolgokat, hiszen olyan alap ismeretekre tettem szert, amire minden szoptató anyának szüksége van. Az első fiam születése utáni embert próbáló első hónap után döntöttem el, hogy segíteni szeretnék másnak, hogy felkészültebbek legyenek, mint én voltam.
 

bottom of page