top of page

Szoptatásra felkészítő csoportos online tanfolyam

Úgy érzed mindent tudsz már a szülésről, és lassan ideje az azt követő szakaszra készülni? Nem érzed magad elég felkészültnek, ha a szoptatásra gondolsz? Egy-egy jó tanács hallatán elbizonytalanodsz, hogy valóban igaz-e?

Akkor ez a kurzus neked szól.

JÚLIUS 29.

9 óra

workshop.png

Mikor lehet hasznos számodra ez a workshop?

Diseño sin título (2).png

Jóformán bármikor. 

Ha még csak tervezitek a babát, vagy már úton is van a kicsi, nagyon fontos, hogy megfelelő információkkal a birtokodban vágj bele a szülést követő időszakba.

Ha pedig már megszületett a babád, de nem vagy biztos a dolgodban, mehetnének jobban is a dolgok szoptatás terén, akkor is nagyon hasznos, a kisbabád korától függetlenül. Az elméleti alapok a szoptatás végéig nagyon fontosak. 

 

Miről lesz szó pontosan?

A 4 órás online tanfolyam alatt segítek felkészülni a szoptatásra. Olyan alap tudást kapnak a jelentkezők, amivel magabiztosan tudják megkezdeni a szoptatás hosszú útját. Egy- egy probléma alkalmával gyorsabban és hatékonyabban tudnak cselekedni, hiszen tudják, hogy működik a tejtermelés mechanizmusa.

 

Nem fognak elbizonytalanodni, hogy elég jó-e a tejük, éhes-e a baba, kell-e egy kis pótlás, hogyan kezeljenek egy mellgyulladást. Mindezt egy olyan naprakész tudás birtokában teszik, ami biztos forrásból származik, a legújabb kutatásokat alapul véve.

 

A kurzus végén lesz lehetőség felmerülő apróbb kérdések megvitatására is. A kurzus alatt tartunk 3x5 perc szünetet.

Visszanézhető lesz, ha esetleg lemaradsz egy részéről. E-mailben megkapod a linket, ahol vissza tudod majd nézni, amikor szükséged lesz rá.

A kurzuson részt vevők 30% kedvezményt kapnak a szoptatási tanácsadás árából.

Tematika​

 • Miért is jó szoptatni? Szoptatás pozitív hatásai anyára és babára

 • Az aranyóra, a bőr-bőr kontaktus, a rooming-in fontossága, sárgaság

 • Az első napok jellegzetességei, babák viselkedési formái

 • Mit jelent az igény szerinti szoptatás, a kereslet kínálat, éjszakai szoptatás, a baba korai éhség jeleinek felismerése

 • Kizárólagos szoptatás jelentősége, mesterséges táplálás veszélyei

 • Szoptatási testhelyzetek, miért fontos a kényelmes testhelyzet

 • Helyes mellretétel és tapadás, részletek amire figyelni kell

 • Növekedési ugrás, szopi sztrájk

 • Szoptatási nehézségek: kisebesedett mellbimbó, túltelítődés, mellgyulladás, tejcsatorna elzáródás

 • Hogyan tudhatod, hogy hatékonyan szopizik a baba, elég-e a tej, jó-e a súlygyarapodás, mikor lehet valóban kevés a tej?

 • Szoptatásbarát eszközök a babád táplálásához, cumizavar

 • Tévhitek

 • Felmerülő kérdések megválaszolása

Diseño sin título (8).png
Diseño sin título (7).png

A tanfolyamon apukák és nagymamák részvételét is szívesen vesszük, hiszen tudjuk, hogy a támogató környezet rengeteget számít a sikeres szoptatásban. És ha ez a támogató környezet is tisztában van a szoptatás alapjaival, az nagyban megkönnyíti az anyuka dolgát.

A tanfolyam ára: 8.490 Ft

Jelentkezni az itt található jelentkezési lap kitöltésével, majd a sikeres kártyás fizetéssel tudsz. Ezt követően emailben azonnal megkapod a linket, ahol tudsz csatlakozni majd a tanfolyamhoz, melyet a Google Meet alkalmazáson tartunk.

 

Ha utalni szeretnéd a tanfolyam árát, akkor kérlek írj egy emailt a vivien@bodnarvivien.com címre és megbeszéljük a részleteket.

Jelentkezés a workshopra

Jelentkezés a workshopra
bottom of page