top of page

Szoptatásra felkészítés egyénileg

Babát vársz és szeretnél felkészülni a szoptatásra? Akkor a legjobb helyen jársz, ez a konzultáció neked szól. Az egyéni felkészítés a szoptatásra 2 videohívást és 1 hónap email alapú utánkövetést tartalmaz.

Magabiztos leszel már az első szoptatás alkalmával, tudni fogod mire kell figyelni, mik lehetnek az intő jelek. Apró praktikákat, bizonyított tényeket tanítok meg veled, hogy ne bizonytalanodj el a sok tanács hallatán.

Átbeszéljük a terhességed, és a szülés várható kimeneteleit, hogy minden eshetőségre felkészülj. Figyelembe vesszük a kórházi protokollt és ezek alapján segítek hangolódni kisbabád érkezésére.

FONTOS: egyéni tanácsadást a 2022. DECEMBER 15-ig kiírt babák anyukáinak tudok vállalni. Utána saját babám megszületése miatt nem tudom biztosítani a második tanácsadási időpontot szülést követően.

0d82467b-7fe8-481f-8655-08c20cde81d9_edited_edited.jpg
Hogyan működik?
trabajando desde casa.webp

Maga a felkészítés egy online videohívás, melyet a Google Meet alkalmazás segítségével tartunk. Az előzetesen emailben kapott linkre csak rá kell kattintani és tudunk konzultálni a megbeszélt időpontban.

A babád születése után pedig ismét felvesszük a kapcsolatot, tartunk még egy videohívást. Ezután kezdetét veszi az 1 hónapos email alapú utánkövetés. Itt megbeszéljük az út során felmerülő kérdéseket, hogyan mennek a dolgok a gyakorlatban, és a legfontosabb, hogy TÁMOGATLAK mindvégig. Fogom a kezed, ha elakadtál, és hiteles információval látlak el. 

*A második videohívás időpontját emailen egyeztetjük. 

Hétfőn, szerdán és pénteken válaszolok általában ezekre az emailekre. Sürgős esetben pl.: mellgyulladás igyekszem azonnal válaszolni, de ezt kérlek jelezzétek, hogy sürgős segítségre van szükségetek.

Milyen előnyökkel jár, ha már a szülés előtt készülsz a szoptatásra?

  • Magabiztosan állsz hozzá a szoptatáshoz.

  • Biztos elméleti alapod lesz.

  • Nem lesz kérdés, hogy van-e tejed.

  • Nem lesz kérdés, hogy tudsz-e majd szoptatni.

  • Nem lesz kérdés, hogy elég a tej a babádnak.

  • Nem lesz kérdés, hogy kihez fordulj, ha mégis megerősítés kellene.

  • Valós információn alapuló döntést tudsz hozni.

  • Tudni fogod, hogy a kórházi protokollok közül mi szoptatás barát és mi nem, és hogyan tehetsz ellene. 

Nem is tudod mennyire sokat segitesz nekem!Annyi aknára ráléptem az elsőszülöttel s annyi rossz tanácsot kaptam jóindulatból. Most sokkal erősebb és magabiztosabb vagyok a tesóval és ebben nagy szereped van!

Bea

Fizetés

Árak

Ha tovább szeretnél utánkövetést, mint 1 hónap:

+ 5.500 Ft/ hó

bottom of page