Alapozd meg a sikeres szoptatást!

Szeretnéd tudni, mire számíts a kórházi tartózkodásotok alatt?

Nem akarod a szerencsére (vagy az éppen ügyeletben lévő kórházi dolgozók kedvére) bízni a szoptatás beindulását? Akkor nézd meg az ingyenes webináromat: elmondom, hogyan működik az anyatejes táplálás, és mire figyelj az első napokban, hogy a szoptatás ne leküzdhetetlennek tűnő kihívás vagy fájdalmas tapasztalat legyen!

"Az, hogy egy anya képes-e szoptatni a gyermekét, nem szerencse kérdése".

A női test évezredek óta képes táplálni utódait, és a szoptatás az egyik legősibb és legösztönösebb képességünk. Szoptatás nélkül az emberiség nem létezne.

Az anyaság felfedezése: Kihívások, döntések és új helyzetek a szülés után

A pici világra jövetelekor édesanya is születik, akire számos, addig ismeretlen kihívás vár. A szülés után még sincs más választása, minthogy szembenézzen az új helyzetekkel, és döntéseket hozzon most már nemcsak a saját, hanem a babája életéről is.

Nagyon fontos, hogy tájékozott és megalapozott döntések legyenek ezek, hiszen a közös élet első napjai sorsfordítóak, és annyi minden múlhat rajtuk!

A szoptatás sikeressége például.

Ha szeretnél tisztában lenni azzal, mi játszódik le a testedben, hogyan indulnak be a babád ösztönei, és melyek a jól működő szoptatás alapjai, gyere, elmesélem Neked!

Vivien Bodnár
Vivien Bodnár

Bodnár Vivien vagyok, három gyermekes anyuka, szoptatási tanácsadó.

Tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz lehet a szoptatás kezdete, ha problémák merülnek fel és nem találsz megfelelő segítséget a megfelelő időben.

6 éve, az első fiam születésénél még nem tudtam semmit a szoptatásról. Úgy voltam vele, hogy vagy tudok, vagy nem, de arra nem voltam felkészülve, hogy bár tudok, de korántsem zökkenőmentesen.

Ebből adódóan szülés után jön az anyánál a felismerés, hogy mennyi kérdése lenne valójában a szoptatásról: mi a normális, mi nem, miből tudhatja, hogy jó irányba halad a dolog, stb.

Az elmúlt néhány évben többszáz anyukának segítettem személyes tanácsadásokon.

Az ő tapasztalataikon és kérdéseiken alapul ez a webinár, amin Te is felkészülhetsz az első kórházi napokra, és megtudhatod, hogy min múlik a sikeres szoptatás.

Ezt mondják azok, akik már bizalmat szavaztak nekem

Szerdán császármetszéssel szültem meg a fiamat. A tanfolyam előtt teljesen szoptatási analfabéta voltam, de annyira sokat segített az első három modul, hogy 1) rögtön tudtam szoptatni 2) többen azt hitték, hogy nem az első babám, és rengeteg bókot kaptunk, ami a császármetszés után nagy eredmény volt számomra.

Items Image

Zsófi

November 15-én született meg a kislányom. Természetes szülés volt, azonnal mellre tettek és megvolt az aranyóra. Nagyon szépen köszönöm a tanfolyamot és a sok információt! Magabiztosan és abban a hitben mentem a kórházba, hogy tudok szoptatni. Az első nap elég nehéz volt, de a második napra már nagyon hatékonyak voltunk. A harmadik napon megjött a tejem és azóta minden gond nélkül élvezzük.

Items Image

Adrienn

Mindenkinek azt ajánlom, hogy már a várandósság alatt kezdje el a szoptatásra való felkészülést, keressen valakit, akiben megbízik, aki segíthet, ha elakad, ha segítségre vagy csak néhány bátorító szóra van szüksége. Én szívből ajánlom Vivit, mert ő nagyszerű támasz és bátorító, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Items Image

Anna